Alle verpakkingen die voor voedingswaren worden gebruikt moeten aan bepaalde wettelijke eisen voldoen. Met goede bedoelingen kan er wel voor vrienden iets worden verpakt met een lintje, maar in de voedselindustrie gelden er strenge eisen. Verpakkingsmaterialen kunnen giftig zijn en het is belangrijk dat daar geen deeltjes van in het eten terecht komen. Het is daarom dat de wetten zo streng zijn. Voedselveilige zaknaaigarens worden vaker gebruikt dan dat men denkt, maar zijn onmisbaar in de voedselindustrie.

Niet zomaar een touwtje

Voedselveilige zaknaaigarens worden met grootste zorg vervaardigd. De strenge kwaliteitscontroles waarborgen de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een zak rijst of een zak met kolen, voedselveilige zaknaaigarens zijn sterk, pluizen en breken niet. In de fabriek worden de garens in enorme lengtes gemaakt en worden daarna over de gehele wereld verkocht. Voor iedere naaimachine zijn er geschikte garens beschikbaar. Voor iedere klant worden er offertes op maat gemaakt vanwege de grote keuze aan lengtes, diktes en kleuren. Betrouwbare garens dragen ertoe bij dat het product veilig bij de klant aankomt.

Een geweldige productielijn

De fabriek van Deltafil heeft een strakke productielijn waarin alle verschillende garens worden gemaakt. De voedselveilige zaknaaigarens worden wereldwijd verzonden. Door de toenemende vraag is het kantoor met magazijn in Europa beschikbaar voor orders en vragen om zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door snelle levering en persoonlijk advies is het prettig op maat zaken doen. Dankzij de goede service is er een betrouwbare naam ontstaan die de toon aangeeft in de wereld van de voedselveilige zaknaaigarens.

Een goed product en een tevreden klant

Niet alleen communiceren en reclame zijn belangrijk. Het meest belangrijk is dat het product betrouwbaar is. Wanneer het vertrouwen van de klant is gewonnen vanwege de kwaliteit van het product, kan het eigenlijk al niet meer stuk. Het meest dankbare voor een bedrijf is een tevreden klant, omdat deze altijd zal terugkomen en daarbovenop nog eens goede reclame zal maken. Voedselveilige zaknaaigarens worden door Deltafil tot in de puntjes verzorgd evenals het onderhoud met de klant. Of het nu om een diep donkerrood garen gaat of een helder wit, bij Deltafil is geen vraag te gek en denkt met graag met de klant mee.