Er zijn veel redenen om in Rotterdam te vergaderen. Het is een van de grootste havens van Europa en een ideale locatie voor internationale reizigers. Rotterdam heeft ook veel hotels, conferentiecentra en restaurants die binnen elk budget passen. Hierdoor is het mogelijk om een betaalbare plek te vinden als je bedrijf niet genoeg geld heeft gereserveerd voor gasten van buiten de stad.

Redenen waarom je moet proberen te vergaderen in Rotterdam

Rotterdam is een uitstekende plaats om vergaderingen te houden vanwege de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, betaalbare hotels, restaurants en conferentiecentra. De stad heeft ook veel vergaderruimtes voor elke groepsgrootte, wat het perfect maakt voor bedrijven met een klein budget. Rotterdam is ook een uitstekende locatie voor internationale reizigers vanwege de nabijheid van de luchthaven. De haven in Rotterdam biedt ook goede mogelijkheden voor internationale handel vanwege de grote hoeveelheid werk.

Top 5 beste locaties in Rotterdam

  1. Hotel Carlton: Dit hotel is gelegen aan de Sloterdijk en heeft een eigen parkeerplaats en behoort tot de toonaangevende Nederlandse hotelketens. Het Hotel Carlton is een modern en ruim hotel met een uitstekende mix van traditionele Nederlandse charme en modern design.
  2. NH Hotels: NH Hotel Rotterdam Centre is een ideale locatie voor zakenreizigers die behoefte hebben aan een plek met gemakkelijke toegang tot het stadscentrum met het openbaar vervoer, goede parkeerfaciliteiten en accommodatie die voldoet aan elk budget.
  3. Rotterdam Marriott Hotel: Dit hotel ligt op een steenworp afstand van het treinstation en heeft een geweldige locatie. Het Rotterdam Marriott is een internationaal bekroond luxe hotel dat prachtige suites met balkons biedt.
  4. Rotterdam Zest: Dit hotel heeft een geweldige locatie en ligt direct naast de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het Rotterdam Zest biedt uitstekende service, goed eten en schone kamers.
  5. Hotel New York: Hotel New York is gelegen op de Wilhelminapier, waardoor het een ideale locatie is voor zakenreizigers. Het staat er ook om bekend een van de beste uitzichten over de Rotterdamse haven te hebben.

Zoals je ziet heeft Rotterdam veel te bieden voor je volgende vergadering. Bekijk daarom het volledige aanbod vergaderlocaties Rotterdam wanneer je weer een vergadering in moet plannen!