Zoek jij een manier om jouw stoffige kantoor wat moderner en leuker te maken? Kijk eens naar wat anders dan een schilderij of een motivatie poster. Een levend aquarium zorgt ervoor dat er altijd iets moois op een andere manier te bekijken is. Wat is er nou rustgevender dan een aquarium?!

Kantoordier

Je hoort wel vaker dat mensen een kantoorhond hebben of iets dergelijks. Een dier zorgt toch voor wat leven op een vaak wat saaie plek. Werknemers zijn nooit 8 uur per dag gefocust op het werk. Vaak pakken ze even tussendoor een momentje om op hun telefoon te kijken, even kletsen met een collega, alvast een boodschappenlijstje maken, etc. Dan is het toch leuker om even tussendoor te kijken hoe de vissen het doen of om ze eten te geven! Het ideale aan kantoorvissen ten opzichte van een kantoorhond, is dat vissen je een stuk minder tijd kosten. Met een goede filter is het onderhouden ook geen lastige kwestie.

Kantoor aquarium

Naar wensen te maken

Nou moet je niet gaan denken aan een aquarium met een lampje en drie vissen die om een plantje aan het zwemmen zijn. Maar denk eens aan een leuke plek op kantoor waar een aquarium prima zou passen. Misschien als afscheiding tussen 2 ruimtes, ergens in de hal of een scheiding tussen een paar bureaus. Ook de inrichting van het aquarium kan naar ieders wens worden gedaan. Een paar mooie stukken hout en leuke plantjes doen het vaak erg goed. Voeg daar de juiste verlichting en filters bij toe en jullie kantoor maakt de blits als nooit te voren!

Aquarium

Ga jij voor een strak design of kies je voor een wat klassiekere vorm van aquarium? Wat ook leuk is, is een vissenkom van een aquariumwinkel met een goudvis. Het gaat om het idee! 😉