De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. De tijd van familie, samen zijn en lekker eten. Toch is kerst niet de meest makkelijke tijd voor iedereen. Men vertrekt in het donker om te gaan werken en komt in het donker weer thuis. Fleur dus je personeel op door het kantoor helemaal in kerst sfeer in te richten. Zorg ervoor dat jouw personeel goed door de donkere dagen voor kerst komt met gezellige team acties, zoals een gezellig kerst ontbijt of een leuke vrijdag middag borrel met eten en drinken. Als kers op de taart geef jij jouw personeel een geweldig kerstpakket!

Kerstpakket bestellen

Je kan natuurlijk naar de groothandel gaan en wat eten en een flesje wijn in een doos gooien. Lekker standaard wel… Kijk eens naar een kerstpakket van Premium Wereld. Zij hebben al een voorselectie gemaakt op basis van verschillende prijsklasse. Je kan er zelfs voor kiezen om een logo, tekst of naam aan verschillende spullen toe te voegen bij Premium Wereld. Zo maak jij het kerstpakket dit jaar net iets persoonlijker. Denk ook goed na wat bij jouw werknemers past. Ga jij voor een uniseks pakket of kies je ervoor om verschillende kerstpakketten naar verschillende werknemers te sturen? Kies ervoor om de kerstpakketten thuis te laten bezorgen met een gepersonaliseerde tekst erbij, of geef ze persoonlijk af in de stijl van Santa Claus.

Rituals kerstpakket

Wat het ook ieder jaar weet goed doet, zijn de schitterende pakketten van Rituals. Deze zijn er in veel verschillende vormen en maten. Kijk eens naar een leuk reispakket voor de collega die vaak moet overnachten in een hotel. Of kies voor een Hammam Purifying Ritual, zo kan die stressende collega een keer goed ontspannen! Een kerstpakket van Rituals is misschien niet het meest creatieve en originele kerstpakket wat er bestaat, maar het blijft wel een leuk cadeau om te krijgen. Dus mocht je er echt niet zelf uitkomen kun je hier altijd nog op terugvallen!