Als gevolg van de vele voordelen die de methode biedt kiezen steeds meer bedrijven voor een aanmeldzuil. Bij het organiseren van een evenement is het belangrijk om bij te houden wanneer de bezoekers komen en vertrekken. Aan de hand van een aanmeldzuil wordt dit vakkundig bijgehouden op een manier die professioneel en efficiënt is. Met de aanmeldzuil en de digitale registratie van bezoekers voorkom je dat medewerkers binnen jouw bedrijf intensief bezig zijn met het bijhouden van de registratie. Bezoekers melden zichzelf aan en af, wat veel tijd en moeite bespaart ten opzichte van een fysieke receptie. 

Wat is een aanmeldzuil?

Voordat je kiest voor een aanmeldzuil is het natuurlijk belangrijk om te weten wat het is. Indien gewenst kun je hier meer over lezen bij deze website. Een aanmeldzuil is een plaats waarbij bezoekers zich bij binnenkomst aanmelden. Door dit direct te doen, en niet pas als de bezoekers, al zijn opgegaan in de mensenmassa voorkom je veel praktische problemen. Medewerkers hoeven bijvoorbeeld niet achter de mensen aan te zitten. De mensen kunnen zich bij de balie zelf aanmelden door te klikken op een display. Er wordt dus tevens gebruik gemaakt van een digitaal in plaats van fysiek systeem gezien de moderniteit en de vele voordelen van deze methode. 

Privacy

Het is ontzettend belangrijk dat de privacy van de bezoekers gewaarborgd wordt. Je hebt immers de wens om de bezoekers goed te behandelen en op een professionele manier om te gaan met de informatie die je binnenkrijgt. Gelukkig geldt dat de organisaties die een aanmeldzuil aanbieden, voldoen aan de AVG-richtlijnen. Bij gebruik van het systeem weet je dus zeker dat er geen problemen zullen ontstaan doordat de persoonlijke gegevens van bezoekers op straat komen te liggen. Verder worden bij aanmelding enkel gegevens gevraagd die strikt noodzakelijk zijn. 

De vele voordelen van bezoekersregistratie

Je kunt de manier van bezoekersregistratie bewust selecteren en hierbij vervolgens een moderne methode toepassen. Het heeft immers vele voordelen om bezoekers hun registratie bij de aanmeldzuil zelf te laten doen. Ten eerste heb je een actueel overzicht van de aanwezigheid van bezoekers binnen een tijdslot. Ten tweede is de digitale manier van werken hygiënisch en voldoet het aan de regelgeving met betrekking tot veiligheid. Ten derde is er sprake van een kortere wachttijd voor de gasten. Ten slotte heeft de moderne methode een professionele uitstraling als gevolg op het moment van ontvangst.