Als je een eigen bedrijf hebt of je bent zelfstandige zonder personeel dan is het belangrijk om reclame te maken. Je kan dit op verschillende manieren doen. Je wilt dat jouw bedrijf opvalt en dat mensen zien welke diensten of producten je aanbiedt. Het kan dan handig zijn om stickers te gebruiken die je op je auto plakt.

Wat zijn de 5 voordelen van raamstickers?

  • Het is in tegenstelling tot andere manieren een goedkope manier om bekendheid te krijgen. Jouw auto staat altijd aan de weg en wordt gezien.
  • Onder het autorijden naar een klant of een klus valt jouw auto ook op.
  • Een reclame sticker op jouw auto is een goede keuze om op een goedkope manier reclame te maken.
  • Het is een goedkope manier om naamsbekendheid te krijgen
  • Stickers gaan lang mee

Diverse stickers voor reclame op de auto

Er zijn veel verschillende stickers die je daarvoor kunt gebruiken. Op bedrijfsauto’s kom je veel autostickers tegen. Je hebt de keuze om een complete wrap over de lak van je auto te doen of je kiest eenvoudig voor een of meerdere raamstickers. Het voordeel van een goede autostickers is dat jouw boodschap ook mensen bereikt die je anders niet zou bereiken. Het komt ook professioneel over als je bij klanten komt. De voordelen raamstickers zijn legio.

Voordelen raamstickers

Een voordeel is dat autostickers niet meteen als reclame wordt gezien terwijl dat op de televisie of internet wel zo ervaren kan worden. Reclame komt veel voor op auto’s en mensen zijn dat gewend. Zij zien het dan ook niet als een schreeuwerige uitdrukking maar lezen rustig de tekst en er blijft altijd wel iets hangen bij een nieuwe potentiele klant. Op die manier maak je indruk. Mensen slaan onbewust toch dingen op. Een valkuil kan zijn dan je wel met je reclame eruit moet springen tussen al die andere auto’s met logo’s en letters. Mensen zien zoveel auto’s met reclame dat het soms niet eens meer opvalt. Het is dan ook belangrijk dat jouw naam of logo eruit springt. Denk daarom goed na over het ontwerp en de kleur van de sticker.

Raamsticker op maat laten maken

Als een raamsticker wil laten maken dan kun je uit diverse materialen kiezen. Je kunt de raamsticker op je autoruit plakken maar ze plakken ook heel goed op de auto zelf. Kies je voor een autosticker die je op de lak wil plakken kies dan toch liever voor een vinyl sticker al hoeft dit niet per se. Voor de autoruiten kies je gewoon een raamsticker. Het leukste van een raamsticker is dat je ook de plakkant kunt bedrukken. Het fijne is dat je dan de sticker aan de binnenkant van de ruit kunt bevestigen en de sticker langer mooie blijft.

Stickers drukken is eenvoudig. Je plaatst je bestelling en ze worden voor je afgedrukt en thuis of op de zaak bezorgd. Heb je nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan gewoon contact op met de klantenservice van StickerKoning.nl. De medewerkers helpen je graag. Je kunt hen bereiken via telefoon of via de mail.