Als eigenaar van een bedrijf of HR-manager van een grote organisatie, is het belangrijk om te denken aan manieren waarop je je merk kunt versterken en je medewerkers kunt voorzien van handige gadgets en attributen. Een telefoonhoesje met je bedrijfslogo is een geweldige manier om beide doelen te bereiken.

Hier zijn enkele voordelen van het laten bedrukken van telefoonhoesjes met je bedrijfslogo:

  1. Versterk je merk

Een telefoonhoesje met je bedrijfslogo is een geweldige manier om je merk te versterken. Elke keer dat iemand zijn of haar telefoon gebruikt, wordt het bedrijfslogo weergegeven en krijgt de drager van het hoesje een positieve associatie met je merk.

  1. Professionaliteit

Als HR-manager van een grote organisatie, wil je dat je werknemers professioneel overkomen wanneer ze hun werktelefoon gebruiken. Een telefoonhoesje met het bedrijfslogo geeft een professionele uitstraling en laat zien dat je werknemer trots is op het bedrijf.

  1. Bescherming van de telefoon

Een telefoonhoesje beschermt de telefoon tegen krassen, barsten en andere beschadigingen. Dit is vooral belangrijk als je medewerkers hun werktelefoon veel gebruiken of als ze onderweg zijn. Er zijn verschillende typen hoesjes die te bedrukken zijn met het bedrijfslogo. Zo zorgt een telefoonhoesje met koord er bijvoorbeeld voor dat de telefoon niet per ongeluk uit de handen van de gebruiker valt.

  1. Goedkoop en gemakkelijk

Een telefoonhoesje laten bedrukken met je bedrijfslogo is een relatief goedkope en gemakkelijke manier om je merk te versterken en je medewerkers van nuttige tools te voorzien. Het is een investering die zich op lange termijn kan uitbetalen in merkherkenning en tevreden werknemers.

5. Signaal richting personeel & relaties

Telefoonhoesjes met bedrijfslogo zijn niet alleen een geweldige manier om je merk te versterken en je medewerkers te voorzien van een handige accessoire voor hun (werk)telefoon, maar ze bieden ook andere voordelen. Door het geven van een telefoonhoesje met het bedrijfslogo aan je werknemers, laat je zien dat je om hen geeft. Het is namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat de apparaten die je medewerkers gebruiken, goed beschermd zijn. Met een hoesje laat je zien dat je hier oog voor hebt als werkgever. Het regelen van een werktelefoon en bijbehorend hoesje, kan eraan bijdragen dat je gezien wordt als een aantrekkelijke werkgever en zo bijdragen aan je Employer Branding

Bovendien zijn telefoonhoesjes met bedrijfslogo’s ook een perfect relatiegeschenk. Ze kunnen worden weggegeven aan klanten of partners en laten zien dat je bedrijf geeft om het creëren van een sterke band met hen. Dit kan leiden tot meer loyaliteit en positieve associaties met je merk.

Kortom, telefoonhoesjes met bedrijfslogo’s zijn een veelzijdig hulpmiddel voor elk bedrijf. Ze bieden niet alleen bescherming voor de telefoon van je medewerkers, maar versterken ook je merk en kunnen eventueel worden gebruikt als relatiegeschenk om een positieve band met klanten en partners te creëren.